POROČNI FESTIVAL 2017

Lepo vabljeni na 3. poročni festival, ki bo potekal v četrtek 20.4. in petek 21.4. v ateljeju KK Jewellery na Gregorčičevi ulici 9a v Ljubljani, med 11.00 in 21.00 uro, vstop je prost!  



Naš t.i. Poročni festival poteka v stilu butičnega sejma, kjer lahko poiščete nasvet in pomoč izbranih strokovnjakov. 
Za vas smo pripravili številne ugodnosti, svetovanje, brezplačne probe, nagradne igre, darila in še in še... ampak, predvsem pa si želimo, da z nami doživite lepo, prijetno in uporabno izkušnjo in da tako pridete korak bliže svoji sanjski poroki!

p.s. Po več kot desetih letih oblikovanja poročnega nakita, se (končno!) poročim tudi sama. V procesu planiranja lastne poroke sem bila precej razočarana nad številnimi ponudniki poročnih storitev. Zelo sem bila presenečena nad neresnostjo, neodzivnostjo in nasplošno nad dejstvom, da se vedejo, kot da ne gre za nič posebnega! Halo!? Poročiva se samo enkrat in lepo bi bilo, če bi se okrog naju malo bolj potrudili! Prav zato mi je še toliko bolj pomembno, da naš "sejem" izpeljemo s preverjenimi partnerji, da našim obiskovalkam ponudimo predvsem prijetno in lepo izkušnjo, ne samo en letak s popustom več! 



Z nami bodo: 

poročni nakit: Katja Koselj Jewellery
frizerstvo: Katja Mahne

vizašistka: Martina Borščak in Maja Napotnik
fotografi: Lumeria weddings

poročni salon: White Couture

medijski partner: Zaobljuba.si

darilo obiskovalkam - dišava: Miu Miu L'Eau Bleue
pogostitev: Moet & Chandon





Obiščete nas lahko brez najave, kadarkoli v četrtek 20. in v petek 21.4. med 11. in 21. uro. 
Če si želite zagotoviti individualno svetovanje in brezplačno kratko probo, pa vas prosimo, da svoj termin rezervirate:
- za nakit: info@katjakoselj.com
- za frizuro: katjamahne@gmail.com
- za makeup (čet): martina.borscak@gmail.com
- za makeup (pet): maja@m-style.si 
- za fotografa: info@lumeria.si 






Poročna revija ZAOBLJUBA

Za vse bodoče neveste, priče in družice, ki se boste prijavile na naš dogodek preko tega LINKA, pa bomo pripravili darilo našega partnerja portala ZAOBLJUBA.si - zadnjo izdajo njihove nove poročne revije!


Predporočno fotografiranje

Med vsemi obiskovalci poročnega festivala bomo izžrebali srečni par, ki mu bomo v prihodnjem mesecu poklonili predporočno fotografiranje. 


Miu Miu L'Eau Bleue

Za vsako obiskovalko smo pripravili tester nove dišave Miu Miu L'Eau Bleue, ena srečnica pa bo prejela Miu Miu torbico in dišavo v polni velikosti! 




No comments

Back to Top