POROČNI FESTIVAL 2016

petek, 6.5. in soboto, 7.5. bo v ateljeju KK Jewellery na Gregorčičevi 9a v Ljubljani potekal 2. poročni festival. Vabljeni med 11.00 in 21.00 uro, vstop je prost!


Dogajanje bo potekalo v stilu "dneva odprtih vrat", kjer je glavni namen nabiranje poročne inspiracije. Za vas so skrbno izbrali poročne strokovnjake iz različnih področij. Med prijetnim druženjem boste lahko poiskali njihov nasvet, brezplačno preizkusili poročni makeup in pričesko, izkoristili številne "festivalne" ugodnosti ter se potegovali za privlačne poročno obarvane nagrade. 



Z vami bodo:
poročni nakit: Katja Koselj Jewellery
poročni salon: White Couture
poročni šopek: Sanjski šopek
slaščice: Jelenin Sweet Butik

dišava: CHLOE Love Story

tiskovine: TinaSHE
vizašistka: Martina Borščak
frizerstvo: Katja Mahne
medijski partner: Zaobljuba.si

POROČNI NAKIT

 Poročni festival že drugo leto poteka pod okriljem in v prostorih KK Jewellery. Tudi letos boste lahko preizkusili in pomerili vse kose nakita poročne in svečane kolekcije Katja Koselj Jewellery, se posvetovali z oblikovalko in izkoristili promocijske ugodnosti.
KK Jewellery 


POROČNI MAKEUP

Pridružila se nam bo priznana makeup artistka Martina Borščak, ki bo na voljo za osebno svetovanje in brezplačno testiranje poročnega makeup-a. Rezervirajte si svoj termin preko: martina.borscak@gmail.com 
Martina Makes Makeup

POROČNA FRIZURA

Frizerstvo Katja Mahne bo prav tako ponujalo svetovanje in testiranje poročne frizure. Na svoj brezplačni termin se lahko naročite preko: katjamahne@gmail.com 
Katja Mahne Frizerstvo

POROČNI ŠOPEK

Za zanimive in kreativne poročne ideje, dekoracijo in cvetje bo poskrbela Meta Sporiš - www.sanjski-sopek.si. Na voljo vam bo tudi za nasvet in svetovanje o izbiri primerne dekoracije, kombiniranja cvetja, celostni podobi poroke in vsega, kar vas na dekorativnem področju zanima.
Metka Sporiš iz Sanjskega šopka

POROČNA OBLEKA

White Couture je nov poročni salon v Ljubljani, ki ponuja eksluzivno in raznoliko ponudbo poročnih oblek iz Španije in Francije najbolj priznanih blagovnih znamk, kot so Pronovias, Divina Sposa, Miss Paris ... Za vse obiskovalke so pripravili posebno ugodnost. 
Poročni salon White Couture

POROČNE TISKOVINE 

Da bo 2. poročni festival tudi lična in zaključena celota je poskrbela grafična oblikovalka Tina Fojkar Tomaševič. Barve, vzorci in grafika so ključni element celostne podobe izdelkov, podjetij in dogodkov, tudi poroke. Pri Tinashe Design bodo poskrbeli, da bo celostna podoba vašega dogodka zagotovo opažena.
TinaShe Design


POROČNA DIŠAVA

Za ljubezensko ozračje bo poskrbela dišava Chloe Love Story edt. Začarale vas bodo nežne vonjave cveta pomarančevca, cvetov češnje in popraste kapucinke. Za prvih 100 obiskovalk so pripravili tudi dišeče presenečenje. 
Chloe Love Story EDT
** Po navdihu sveže in nežne dišave smo prirpavili unikatno ogrlico, ki jo bomo predstavili na dogodku **

POROČNE SLAŠČICE

Jelena Vadnjal, ki jo poznate iz oddaje Masterchef Slovenija, ustvarja tudi slastne sladke dobrote pod imenom Ljubezen na prvi ugriz. Na poročnem festivalu boste lahko ugriznili v njene dobrote in se zaljubili! 
Foto: Peter Irman

... IN ŽLAHTNA KAPLJICA

iz Hiše dobrih vin Koželj pa bo poskrbela, da naše grlo ob vsem ženskem čvekanju ne bo postalo preveč suho. Organizirate dogodek in potrebujete kvalitetne vinske kozarce? V vinoteki Koželj si lahko za vaš dogodek izposodite kozarce za mirno in peneče vino. 
Hiša dobrih vin Koželj






POSEBNE UGODNOSTI

#porocnifestivalKK2016


PREOBRAZBA

Si želiš skočiti v vlogo neveste in fotomodela za nekaj trenutkov?


Eno srečnico bomo v petek 6.5. ob 17.00 v celoti preobrazili: čaka te profesionalni make up, frizura, poročna obleka in nakit, ter slikanje za modno zgodbo! Več informacij ter prijava TUKAJ
Zabavno bo!

 NAGRADNA IGRA 

Za romantično in dišečo atmosfero bo poskrbela sveža dišava Chloe Love Story EDT. 
Potekala bo pa tudi nagradna igra za Chloe Love Story notebook - ekskluzivna edicija notesnika in pisala v retro stilu, ki niso v prosti prodaji. Enega bomo podelili v četrtek preko našega FB Page-a, drugega v petek in tretjega v soboto med obiskovalkami festivala. Morda pa imamo še kakšnega in vas presenetimo :) 
Chloe Special Edition

GOODIE BAG

Ves dan vas bomo razvajali z brezplačnim makeup-om in frizuro (naroči se preko mailov zgoraj), s sladkimi dobrotami, žlahtno kapljico in številnimi ugodnostmi. Za prvih 50 obiskovalk smo pripravili dišeče Chloe Love Story EDT darilce, za vse bodoče neveste pa ličen in ljubezni poln Goodie Bag s pozornostmi vseh sodelujočih. 



VABLJENI!


petek, 6.5. in v soboto, 7.5. od 11.00 - 21.00 uro v prostorih Ateljeja Katja Koselj Jewellery na Gregrčičevi 9a v centru Ljubljane. 
smile emoticon

No comments

Back to Top