KKJ Style: Sara Briški Cirman - RAIVEN

Pevko RAIVEN, ki je ena izmed finalistk letošnjega izbora EMA 2017, poleg prelepega glasu zagotovo prepoznate tudi po njenem drznem in vpadljivem slogu. Je visoka, vitka, ima goste, dolge in pink lase. Njen stil skoraj nikoli ne ostane neopažen, saj vedno vključi vsaj en divji, poseben ali vintage kos. Tudi pri nakitu pravi, da najraje posega po čim bolj nenavadnih kosih, kot so bodychain-i, naglavna okrasja in choker-ji. 
Pa vendar, s pravo kombinacijo odlično nosi tudi bolj nežen in eleganten nakit, ki že več kot desetletje nastaja izpod rok slovenske oblikovalke Katje Koselj. V našem zadnjem sodelovanju se je RAIVEN predstavila kot ena izmed ambasadork nakita KKJewellery. Nova kolekcija nakita K.RYSTAL bo na voljo v sredini marca. 

Sara, ki deluje pod umetniškim imenom Raiven, nam je zaupala še to, da najraje zahaja v Budimpešto, kjer priporoča trgovino Retrock. Tudi sicer najraje nakupuje v trgovinah z rabljenimi dizajnerskimi in vintage kosi. Za letošnjo EMO pa jo je ponovno oblekla Lea Behek in tudi sicer je njen najljubši kos oblačila bodysuit!


Photo credit: Maja Dreamland
Dress: Lea Behek
Hair: Katja Mahne
Location: Kavarna Drama

No comments

Back to Top