Bridal affair

V maju, mesecu prebujanja pomladi in ljubezni, smo v ateljeju KK Jewellery organizirali butični poročni sejem. Naš tako imenovani "KK poročni festival" je združil po enega strokovnjaka iz vsakega podorčja, največjo pozornost pa smo, seveda, namenili bodočim nevestam! 
Izbira poročnega nakita je v veliki meri odvisna od izbrane obleke, vendar pomembno vlogo igrata tudi frizura in ličenje, ki "naj bi" ustrezala enotnemu stilu, ter seveda šopek, ki barvno zaokroži celotno podobo.  

O pomembnosti usklajenosti naštetega so se lahko prepričale obiskovalke preko brezplačnega testiranja, svetovanja in aktivnega sodelovanja frizerke Katje Mahne, vizažistke Martine Borščak ter oblikovalke nakita Katje Koselj. 


Srečna nagrajenka, Adelisa Huseinovič, je z našo ekipo v obleki poročnega salona White Couture zaživela v vlogi neveste in fotomodela. Celotno preobrazbo lahko preveriš TUKAJ


Obiskovalci so lahko preizkusili sladice Masterchefove kuharice Jelene Vadnjal, se hladili s penino Hiše dobrih vin Koželj, občudovali celostno grafično podobo, ki jo je ustvarila Tinashe disign ter dekoracijo in cvetje izpod kreativnih rok Mete iz Sanjskega šopka. Vse skupaj pa je romantično zaključila nežna dišava Chloe Love Story. Fotografije: Maja Kovač & Pia Anžel 

No comments

Back to Top